Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf De Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Verhuizers in Rotterdam: hoe zwaar mogen verhuisdozen beladen zijn?

Het is tijdens de verhuizing handig om rekening te houden met een aantal handige tips, bijvoorbeeld voor de bescherming van meubelen en zowel de nieuwe als de oude woning. Met die tips helpen we u als verhuizers graag op weg, zodat u profiteert van onze uitgebreide kennis en ervaring.

Comfortabel gewicht: til de dozen op

Hoe zwaar mogen de verhuisdozen zijn? Als verhuizers in Rotterdam werken we met dozen die we nog ‘comfortabel’ kunnen optillen. Dat is natuurlijk een relatief begrip. We zijn als ervaren verhuizers wel iets gewend, al zijn we aan de andere kant ook gebonden aan strenge ARBO-wetgeving.

Het is belangrijk om de dozen niet te zwaar te beladen. Heeft u moeite om die makkelijk op te tillen? Dat is een teken dat de doos te zwaar is. Het is dan beter om een paar extra dozen te gebruiken. Die tilt u makkelijker op, om problemen te voorkomen en er bovendien sneller mee van en naar de verhuiswagen te lopen.

Maximaal 15 tot 20kg

Benieuwd naar een richtlijn om de verhuisdozen goed in te pakken? Probeer uit te gaan van maximaal 15 tot 20kg. Dat is een behoorlijk gewicht, maar in de meeste gevallen lukt het dankzij de handgrepen om dit goed op te tillen. Merkt u dat u de dozen dan al erg zwaar vindt? Dan is het verstandig om het bij 10 tot 15kg te houden.

Goede verhuisdozen kopen

Wilt u de verhuisdozen relatief zwaar beladen, zodat u er minder van nodig heeft en ze tijdens de verhuizing in Rotterdam niet ineens per ongeluk kapot gaan? Bestel een set goede dozen, van degelijke kwaliteit. Kies voor dubbel karton of laat ons u adviseren. Wij weten wat er nodig is om soepel te kunnen verhuizen, zonder verhuisdozen waar de bodem ineens uitvalt. Wij helpen u er graag voor te zorgen dat het aan de verhuisdozen in ieder geval niet zal liggen.

Verhuizers in Rotterdam: ervaren verhuisbedrijf

Op zoek naar ervaren verhuizers in Rotterdam? Wij kunnen u helpen goedkoop te verhuizen, bijvoorbeeld door u de juiste dozen en het ideale gewicht te adviseren.

En bent u benieuwd naar de kosten van de verhuizing? U kunt daarvoor gebruik maken van onze Calculator. Bereken zelf wat de verhuizing ongeveer zal kosten of neem contact met ons op bij vragen, we horen graag van u.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?