Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Na de verhuizing in Rotterdam: wat moet er gebeuren?

Een goede verhuizing vraagt om een degelijke voorbereiding, bijvoorbeeld met goede hulpmiddelen. Belangrijk is het ook om er na de verhuizing voor te zorgen dat u rekening houdt met een aantal belangrijke zaken. Die zetten we in dit artikel voor u op een rij.

Aanmelden bij de gemeente

Het is bijvoorbeeld belangrijk om u aan te melden bij de gemeente, op het moment dat u verhuist. Dat kan bij de gemeente zijn waar u al woonde, maar ook bij een nieuwe. In dat geval dient u zich binnen 5 werkdagen aan te melden, zodat de gemeente uw nieuwe adres kan verwerken. Op die manier ontvangt u netjes belangrijke post en wordt de basisadministratie op de juiste manier bijgewerkt.

Verhuiskaarten versturen

Na uw verhuizing is het leuk om daar zoveel mogelijk mensen van op de hoogte te brengen. U kunt een verhuisbericht sturen aan instellingen en instanties, maar het is veel leuker om daar familie en vrienden van op de hoogte te brengen. Stuur hen een verhuiskaartje, waarmee u ze meteen uit kunt nodigen om binnenkort een keer te komen kijken.

Verhuisdozen en -materialen terugbrengen

Heeft u verhuisdozen geleend of een paar handige verhuismaterialen of -middelen gebruikt om de verhuizing makkelijker te maken? Dan is het belangrijk om die weer op tijd terug te geven of terug te brengen. Iets dat kosten kan besparen als u er per dag voor betaalt, en wel zo netjes als u vrienden heeft die de spullen hebben uitgeleend.

Housewarming en buurt-BBQ

Het leuke gedeelte van verhuizen is natuurlijk dat u het nieuwe huis aan vrienden en familie kunt laten zien. Nodig ze uit op het moment dat u de spullen op z’n plek heeft staan, om te laten zien welke mooie nieuwe woning u heeft.

En is het een totaal nieuwe buurt waar u bent gaan wonen? Ga ook langs bij wat mensen in de buurt. Of stel voor een BBQ te organiseren, waarbij iedereen natuurlijk welkom is. De beste manier om snel veel mensen in de buurt te leren kennen, zodat u daar op een leuke manier kunt wonen.

Verhuizing in Rotterdam: goedkoper dan u denkt

Benieuwd naar de kosten van een verhuizing in Rotterdam? Dat is goedkoper dan veel mensen denken, als u kiest voor een ervaren verhuisbedrijf dat vlot werkt. U kunt onze Calculator gebruiken om de kosten te berekenen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?