Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Spullen overnemen en achterlaten: maak de verhuizing niet moeilijker dan nodig

Verhuizen vraagt om voorbereiding, al zijn er ook een aantal taken die u nog even uit kunt stellen. We zetten een paar handige tips op een rij, bijvoorbeeld door afspraken te maken met de oude of nieuwe bewoners.

Afspraken met de nieuwe bewoners

Het is bijvoorbeeld verstandig om met de nieuwe bewoners van het oude huis te bespreken wat ze graag over willen nemen. Willen ze graag gebruik maken van de gordijnen of zien ze een van de kasten wel zitten? Indien u er geen gebruik van gaat maken in de nieuwe woning scheelt dat aanzienlijk. Voorkom dat u alles mee moet nemen, om het daarna alsnog te verkopen of bijvoorbeeld weg te brengen naar de kringloop. Door afspraken te maken met de nieuwe bewoners lukt het misschien om spullen over te laten nemen, zodat u daar een mooi bedrag voor ontvangt en u het niet hoeft te verhuizen.

Afspraken met de oude bewoners

En op die manier kunt u ook afspraken maken met de oude bewoners van uw nieuwe huis. Sterker nog, door eerst afspraken te maken over de gordijnen en andere spullen in dat huis hoeft u misschien minder mee te nemen.

Blijven de gordijnen hangen en blijven er andere spullen staan op de zolder of in het tuinhuis? U hoeft het zelf niet te verhuizen, waardoor u het kunt verkopen aan de nieuwe bewoners. Een makkelijke manier om het verhuizen gemakkelijker te maken, terwijl u met de verkoop van de spullen bovendien nog wat kunt verdienen. Eventueel om de kosten voor het overnemen uit het nieuwe huis te betalen natuurlijk.

Goedkoop verhuizen in Rotterdam

Wilt u goedkoop verhuizen in Rotterdam of omgeving? We hebben meer handige tips, waarmee we er graag voor zorgen dat u niet te veel betaalt. Zorg er op die manier voor dat u de verhuizing heel voordelig kunt doen, terwijl u wel gewoon gebruik kunt maken van een professioneel verhuisbedrijf dat weet wat daarbij komt kijken.

Benieuwd naar de kosten van een goedkope verhuizing in Rotterdam? U kunt de kosten daarvan zelf berekenen, gewoon door gebruik te maken van onze Calculator. We zorgen er op die manier voor dat u een goede indruk krijgt van de kosten. En heeft u vragen? Neem daarover contact op, dan vertellen we u graag meer.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?