Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Bescherming tijdens de verhuizing in Rotterdam: 3 handige tips

En wilt u vooraf alvast extra maatregelen nemen? Probeer dan of de meubels goed door de deuren en raamkozijnen kunnen, zodat u daar geen risico loopt op vervelende beschadigingen.

Tips voor goede bescherming

Met deze tips kunt u eenvoudig beschadigingen tijdens de verhuizing voorkomen: De lift en het trappenhuis: voorkom beschadigingen Folie op de vloer: geen last van krassen Meubels en apparatuur: dekens er omheen

De lift en het trappenhuis: voorkom beschadigingen

Is er een lift aanwezig? Het is belangrijk om die goed te beschermen. Lelijke krassen op de lift gaan er niet meer vanaf en ook een deuk in een van de materialen maakt het er niet mooier op.

En is er geen lift, maar wel een trappenhuis om boven te komen? Houd zowel het trappenhuis in een appartementencomplex als in uw eigen huis zo netjes mogelijk. Hang doeken of folie op, waarmee u de wanden op een goede manier kunt beschermen. Het kan onder andere lelijke vlekken voorkomen, net zoals op de vloer.

Folie op de vloer: geen last van krassen

De vloer is minstens zo belangrijk om die te beschermen, als u die wilt laten liggen natuurlijk. Voorkom krassen in het laminaat, in het hout of in bijvoorbeeld PVC. En laat u per ongeluk wat vallen op de plavuizen? Dan is het prettig dat er stucloper of in ieder geval een stuk folie ligt. Dat breekt de val en kan daardoor behoorlijk wat opvangen.

Meubels en apparatuur: dekens er omheen

Ten derde is het verstandig om de meubels zelf goed te beschermen tijdens de verhuizing. U kunt dan bijvoorbeeld doen met speciale verhuisdekens. Daarmee voorkomt u dat u met de meubels ergens tegenaan zal stoten. En het mes snijdt aan twee kanten, omdat het zowel schade aan het meubel als aan de wand of aan andere delen van het huis zal voorkomen.

Goedkope verhuizing in Rotterdam: gebruik onze Calculator

Benieuwd wat de verhuizing in Rotterdam ongeveer zal gaan kosten? Wij zorgen graag voor een goedkope verhuizing, bijvoorbeeld door u daar op een vlotte manier mee van dienst te zijn.

Maak zelf een berekening met onze Calculator, zodat u ontdekt wat de kosten ongeveer zullen zijn. En heeft u nog vragen over de verhuizing of onze handige tips om beschadigingen te voorkomen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?