Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Verhuizen en voorbereiden in Rotterdam: 2 onmisbare hulpmiddelen

We helpen u graag te herinneren aan belangrijke zaken die u moet regelen voor een verhuizing, zoals de parkeervergunning voor de oude en/of de nieuwe woning. Daarnaast denken we graag meer praktisch met u mee, bijvoorbeeld over handige hulpmiddelen die goed van pas komen tijdens een verhuizing in Rotterdam.

Voorbereiding: de juiste hulpmiddelen

Twee onmisbare hulpmiddelen zijn een:

  • Steekwagen
  • Aanhangwagen

Steekwagen

De steekwagen voorkomt dat u alle verhuisdozen één voor één dient op te tillen. In plaats daarvan stapelt u er makkelijk twee of drie op elkaar. Met de steekwagen rijdt u de dozen eenvoudig naar buiten, bijvoorbeeld om die in de verhuiswagen te plaatsen.

En bij de nieuwe woning werkt het precies andersom, zodat de wagen eerder leeg is. De verhuizers kunnen dan vlotter vertrekken, waardoor de kosten lager uitvallen en de steekwagen eenvoudig helpt op de prijs te besparen.

Aanhangwagen

Een aanhangwagen kan om een vergelijkbare reden een goede keuze zijn. Het voorkomt bijvoorbeeld dat alles met de verhuiswagen mee moet. In plaats daarvan kunt u zelf een aantal spullen naar het nieuwe huis brengen. Op de dag van de verhuizing of op een eerder of later moment. Het maakt de verhuizing weer een stukje sneller, zodat de investering in een aanhangwagen zich makkelijk terugverdient.

Verhuisbedrijf met verhuismiddelen

Het is dé manier waarop ook een verhuisbedrijf in Rotterdam ervoor zorgt dat u goedkoop kunt verhuizen. We maken gebruik van handige verhuismiddelen, zodat we sneller en vakkundiger kunnen werken. Wij zorgen er op een vlotte manier voor dat alles de verhuiswagen in gaat en dat we die weer snel voor u kunnen uitladen. Op die manier besparen we kostbare tijd, vooral als u vooraf alles al netjes in dozen heeft klaargezet.

Goedkoop verhuizen in Rotterdam

Goedkoop verhuizen in Rotterdam en benieuwd naar meer handige tips? Wij zorgen ervoor dat de verhuizing zo soepel mogelijk kan verlopen, zonder dat u daarvoor hoge kosten hoeft te maken.

Benieuwd waar u precies aan toe bent? U kunt gebruik maken van onze handige calculator. Bereken zelf eenvoudig wat de kosten van de verhuizing zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?