Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Ontspannen verhuizen in Rotterdam: stel deze 4 zaken nog even uit

Zorg eerder alvast voor een aantal belangrijke zakken en wacht met andere zaken juist nog even. Laat de laatste meubels nog even staan, houd de koelkast en vriezer gevuld en wacht bovendien nog even met de gordijnen.

Laatste meubels uit elkaar halen

Sommigen die gaan verhuizen hebben de neiging om meteen alles uit elkaar te halen. Dat scheelt tijd tijdens de verhuizing, maar is ook lastig als u daar al een week voor de datum mee begint. Wacht tot de laatste paar dagen met het uit elkaar halen van de laatste meubels. Dat voorkomt veel stress, omdat u er nog gewoon gebruik van kunt blijven maken. Zorg er ondertussen wel voor dat andere belangrijke zaken al gebeurd zijn, zoals het inpakken van alle spullen op zolder die u toch niet of nauwelijks gebruikt.

Koelkast en vriezer leeghalen

Het voelt wellicht verleidelijk om de koelkast en de vriezer alvast vroeg leeg te halen. Dat betekent echter ook dat koken een uitdaging wordt, er ineens dingen niet meer zijn en het lastig kan zijn om daar samen goed mee om te gaan. Houd de koelkast en vriezer liever goed gevuld. Koop een paar extra koeltassen en koelelementen, om alles op de dag van de verhuizing over te brengen naar de nieuwe woning. Anders dan bij een vakantie is het niet nodig om de koelkast vooraf ‘leeg te eten’.

Gordijnen en hangende spullen verwijderen

De laatste dingen die u kunt verwijderen zijn gordijnen en andere hangende materialen. Het is niet nodig om dat al als eerste te doen. Maak bovendien nog even gebruik van het rolgordijn op de laatste dag, om goed te slapen en goed uitgerust met de verhuizing te beginnen. Het weghalen van gordijnen kunt u wel al een keer oefenen, zodat u zeker weet dat dit makkelijk gaat en u niet voor verrassingen komt te staan.

Verhuizen in Rotterdam: bereken de kosten

Wilt u verhuizen in Rotterdam en dat met een verhuisbedrijf goedkoop aanpakken? Wij houden de kosten laag, niet in de laatste plaats door u te helpen voor een goede voorbereiding te zorgen. Op die manier weet u precies wat er moet gebeuren en houdt u eenvoudig een goede volgorde aan.

Specifiek benieuwd naar de kosten van het verhuizen? Gebruik onze Calculator, zodat u dat voor uw verhuizing in Rotterdam gewoon zelf uit kunt rekenen.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?