Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Niets over het hoofd zien tijdens het verhuizen in Rotterdam: denk aan de parkeervergunning

We zetten zoveel mogelijk van die zaken op een rij, net als wanneer u in aanmerking komt voor een verhuiskostenvergoeding van uw werkgever. Denk daarnaast bijvoorbeeld aan de parkeervergunning waar u gebruik van maakt. Het is belangrijk om daar tijdig goed naar te kijken, zodat u niet onnodig dubbel betaalt of u netjes op uw nieuwe adres kunt parkeren.

Gebied van de parkeervergunning

Heeft u op dit moment al een parkeervergunning bij uw huis? Dan is het verstandig om kritisch te kijken naar de regio waarvoor die geldig is. Kunt u er ook in de nieuwe woning gebruik van blijven maken? Dat is helaas niet altijd het geval. Het is dan belangrijk om de vergunning op tijd op te zeggen of die om te zetten naar de regio waarin u er gebruik van wilt gaan maken.

Heeft u nu nog geen parkeervergunning, maar heeft u die straks wel nodig? Regel alvast dat u er mag parkeren, ook een paar weken voor de verhuizing. Voorkom op die manier dat u er tijdens een verbouwing niet of alleen heel duur mag parkeren. Het is iets dat veel mensen over het hoofd zien, maar veel stress weg kan nemen.

Opzeggen of omzetten

U kunt de parkeervergunning opzeggen of omzetten, afhankelijk van de afstand waarover u gaat verhuizen. Gaat het om een verhuizing in Rotterdam en is de afstand niet zo groot? Dan bestaat de kans dat u gewoon gebruik kunt maken van dezelfde vergunning. In andere gevallen kunt u die omzetten naar het nieuwe gebied. Er zijn dan zo min mogelijk kosten aan verbonden, behalve dat het tarief per maand kan stijgen of dalen.

We denken op die manier graag met u mee over de zaken die u zelf misschien over het hoofd ziet. Dat komt een soepel verhuizing ten goede, zodat u zich daar niet druk over hoeft te maken.

Verhuizen in Rotterdam: goedkoper dan u denkt

Verhuizen in Rotterdam en benieuwd naar de kosten daarvan? Dat is vaak goedkoper dan u zou denken. Vooral met onze handige tips, zodat u zich goed kunt voorbereiden en de dag zelf zo soepel mogelijk kan verlopen.

Gebruik online onze Calculator, waarmee u zelf kunt ontdekken wat de kosten zijn. Kom op die manier niet voor verrassingen te staan als u wilt verhuizen in Rotterdam.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?