Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf De Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Verhuisservice in Rotterdam: demonteren, verhuizen en weer monteren

We zorgen er als goedkope verhuizers voor dat we zoveel mogelijk in één keer meenemen. Dat lukt het best als we een deel van de meubels demonteren, zodat we die na de verhuizing zelf weer voor u in elkaar kunnen zetten.

Demonteren van meubels: een beetje hulp

Het demonteren van meubels kan in een aantal gevallen belangrijk zijn, iets waar we u als verhuisservice in Rotterdam graag bij helpen. Wij halen de meubels voor u uit elkaar die niet door het raam of de deur passen. Bovendien zorgen we er daarmee voor dat de meubels goed in de verhuiswagen passen, omdat die hiervoor veel minder ruimte innemen.

Tip: liever zelf demonteren? Dat mag natuurlijk ook, we kunnen u daarvoor een paar handige tips geven. Neem contact met ons op, dan leggen we u uit wat er moet gebeuren.

Verhuisservice in Rotterdam

We zijn uw ervaren verhuisservice in Rotterdam, waardoor we u hier uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Zodra de belangrijke meubels gedemonteerd zijn laden we die in de verhuiswagen en brengen we ze van A naar B. Dat doen we op een vakkundige wijze en door alles netjes vast te zetten. Dat voorkomt schuiven, waardoor er geen schade ontstaat aan de meubels waar het om gaat. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk in één keer mee kan en dat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Monteren: alles weer netjes in elkaar

Eenmaal op de nieuwe locatie kunnen we de meubels vanuit onze verhuisservice in Rotterdam natuurlijk weer netjes in elkaar zetten. We helpen u met de montage, bijvoorbeeld nadat we de meubels eerder die dag uit elkaar hebben gehaald. We weten dan nog hoe ze in elkaar zaten, waardoor het niet lang hoeft te duren om alles weer samen in elkaar te zetten.

Op die manier kunnen we u goedkoop verhuizen in Rotterdam, iets waar we veel ervaring mee hebben. Wij zorgen er als verhuisservice voor dat we u helpen met de taken die u graag wilt uitbesteden, zodat u op een soepele en ontspannen manier kunt verhuizen.

Benieuwd naar de kosten van een verhuizing in Rotterdam of omgeving? Gebruik onze Calculator, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat alles op voorhand zo goed mogelijk duidelijk is.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?