Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf De Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Bescherming van meubels en spullen: kies voor de ervaring van een verhuisdienst

We hebben veel ervaring met verhuizingen, waardoor we u bijvoorbeeld goed kunnen adviseren over een checklist die u vooraf, tijdens de verhuizing en na afloop kunt afwerken. Op die manier helpen we u als ervaren verhuisdienst graag om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Dekens om de meubels

Benieuwd waar we als verhuisdienst voor zorgen om uw spullen goed te beschermen? Het gaat bijvoorbeeld om dekens om de meubels. Dat heeft twee belangrijke voordelen. Ten eerste voorkomen we daarmee dat meubels beschadigd raken. U heeft geen last van krassen of andere slijtage, bijvoorbeeld als de meubels tegen elkaar aan (komen te staan).

Daarnaast voorkomen we schade aan de wanden en aan het plafond, omdat er altijd een deken om de meubels zal zitten. Op die manier kan een zwarte kast geen deuken of krassen veroorzaken, waardoor ook de (net gestucte en geschilderde) muren er mooi uit blijven zien.

Vullen van de verhuisdozen

Als verhuisdienst in Rotterdam hebben we bovendien veel ervaring met het vullen van verhuisdozen. Gaat het om servies, om apparatuur of om andere kwetsbare materialen? Dan is het belangrijk om een paar vulmaterialen te gebruiken in de dozen. Het kan gaan om bubbeltjesplastic, maar ook om papier of een paar oude kranten. Dat voorkomt dat de spullen kunnen gaan schuiven, waardoor er geen schade zal ontstaan.

Opstapelen in de verhuiswagen

Tenslotte zorgen we er in de verhuiswagen voor dat we alles op de juiste manier opstapelen. We zetten de zwaarste dozen netjes onderaan en achterin, om de rest ervoor en erop te kunnen plaatsen. Het is onze ervaring als verhuisdienst in Rotterdam die ervoor zorgt dat we hier op de juiste manier mee kunnen omgaan. Dat komt de verhuizing voor u uiteindelijk ten goede, omdat we schade voorkomen en zo vlot mogelijk voor u werken.

Zonder schade verhuizen: verhuisdienst in Rotterdam

Wilt u zonder schade verhuizen? Wij zijn uw verhuisdienst in Rotterdam. We zorgen voor een goedkope verhuizing, die we bovendien op een vlotte manier voor u uitvoeren.

En bent u benieuwd naar de kosten voor de verhuizing? U kunt daarvoor gebruik maken van onze Calculator. Bereken eenvoudig wat de kosten zijn en voorkom op die manier vervelende verrassingen. En heeft u andere vragen? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?