Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf De Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Verhuizing in Rotterdam zonder schade: papier en andere vulmaterialen

Het is bijvoorbeeld belangrijk om schuiven in de verhuiswagen te voorkomen. Een van de manieren waarop we er als verhuisbedrijf voor zorgen dat de verhuizing in Rotterdam zonder problemen zal verlopen.

Maak proppen van papier

Wist u dat papier goed geschikt is als dempend materiaal, waardoor u daarmee de verhuisdozen goed kunt vullen? Een velletje papier zelf lijkt niet zoveel waard om uw spullen te beschermen, maar schijn bedriegt. Door er een prop van te maken is het goed mogelijk om de eventuele bewegingen goed te dempen. Dat voorkomt dat spullen tegen elkaar aan stoten of beschadigen tegen de rand van de verhuisdoos.

Verzamel verpakkingsmaterialen

Bestelt u regelmatig spullen online? Het is voorafgaand aan de verhuizing de moeite waard om de verpakkingsmaterialen te bewaren. Het kan gaan om piepschuim en schuim-korrels, die goed van pas kunnen komen om later uw eigen spullen mee in te pakken.

Op die manier is het ook de moeite waard om bijvoorbeeld karton en stevig papier te bewaren. Dat kan opnieuw een beschermende werking hebben als prop, en maakt het makkelijk om de doos in twee delen te verdelen. Op die manier kunnen verpakkingsmaterialen heel interessant zijn, net als het bubbeltjesplastic en bijvoorbeeld de grote opgeblazen plastic delen.

Kwetsbare spullen inpakken

Probeer kwetsbare spullen goed in te pakken met de proppen van papier of de andere materialen die u weet te verzamelen dankzij bestellingen. Op die manier kunt u het risico op schade tijdens een verhuizing in Rotterdam een stuk kleiner maken. Het helpt te voorkomen dat spullen gaan schuiven en tot krassen of andere schade kunnen leiden.

Schadevrije verhuizing in Rotterdam

We hebben als verhuisbedrijf in Rotterdam veel ervaring met het voorkomen van schade. Wij weten wat ervoor nodig is om uw spullen op een goedkope manier te verhuizen. Zonder schade, zodat ook onder de streep de kosten niet ineens toch oplopen. In plaats daarvan pakken we alles netjes op, door gebruik te maken van papier en andere materialen die er voor handen zijn.

Benieuwd naar de kosten van een goedkope verhuizing in Rotterdam die we voor u kunnen uitvoeren? U kunt daarvoor gebruik maken van onze handige Calculator. De makkelijkste manier om de kosten te ontdekken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En heeft u toch nog vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?