Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Soepel en snel verhuizen in Rotterdam: 3 zakken waar u niet zonder kunt

Gebruik de weken voor de verhuizing om verzekeringen aan te passen, de zakken te verzamelen en bijvoorbeeld spullen in te pakken in dozen waarop u schrijft wat erin zit en waar het heen moet.

Schroefjes in boterhamzakjes

De verschillende zakjes kunnen tijdens de verhuizing in Rotterdam op een heel handige manier van pas komen. Gebruik boterhamzakjes om kleine schroefjes in op te bergen. Schroefjes die komen uit kasten en andere meubels. En plak die zakjes met een beetje tape aan een van de delen van de meubels, waardoor goed duidelijk is wat waarbij hoort.

Kleding in een vacuümzak

Kleding neemt relatief veel ruimte in, vooral als u daar verhuisdozen voor zou gebruiken. In plaats daarvan is het verstandiger om er zakken voor in te zetten. Gebruik bij voorkeur vacuümzakken. Die zijn goed geschikt voor zomer- en winterkleding, om alles zo efficiënt mogelijk mee te nemen. Zodra de kleding in de zakken zit is het mogelijk om die helemaal vacuüm te pompen. Op die manier hoeft u geen lucht te verhuizen, waardoor u veel minder ruimte nodig heeft om alles mee te nemen. Dat komt de snelheid van de verhuizing ten goede en zorgt ervoor dat u de kleding vaak gewoon achterin de auto mee kunt nemen.

Spullen in de zak voor de kringloop

En wellicht de belangrijkste zakken tijdens de verhuizing, die voor de kringloop of om weg te gooien. Probeer zoveel mogelijk spullen te verzamelen die u niet meer nodig heeft. Dit geldt bijvoorbeeld voor de spullen op zolder of in een andere ruimte achter het schot. Heeft u daar een jaar of langer niet naar omgekeken? Dan is de kans groot dat het weg kan. Breng de nog goede spullen naar de kringloop en gooi de rest weg, zodat u dat niet allemaal hoeft te verhuizen.

Goedkoop verhuizen in Rotterdam

Op die manier kunt u goedkoop verhuizen in Rotterdam, al was het maar omdat een deel van de spullen niet meer mee hoeft. En daarnaast zorgt u ervoor dat alles op een efficiënte en duidelijke manier meegaat, waardoor er niet ineens van alles kwijt zal raken.

Benieuwd naar wat een verhuizing in Rotterdam bij een professioneel verhuisbedrijf kost? U kunt de kosten daarvan zelf berekenen, maak daarvoor gebruik van onze handige Calculator. En heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?