Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Zonder problemen verhuizen in Rotterdam: 3 spullen om rekening mee te houden

Houd er zelf rekening mee en vertel het zowel de verhuizers van een verhuisbedrijf als eventuele vrienden die komen helpen. Op die manier is iedereen er goed van op de hoogte, om schade en problemen te voorkomen.

Tips om zonder problemen te verhuizen

Met deze tips maakt u de verhuizing een stuk soepeler:

  • Lampenkappen: verpak ze apart
  • De garderobe: een speciale garderobedoos
  • Brandbare spullen: sluit ze niet af

Lampenkappen: verpak ze apart

Lampenkappen zijn erg kwetsbaar, waardoor het belangrijk is om daar voorzichtig mee om te gaan. Haal ze van de lampen af en stop ze apart in een doos. Of beter nog, neem ze zelf mee in de auto. Rijd liever een keer extra heen en weer, dan dat er kostbare spullen kapot gaan.

De garderobe: een speciale garderobedoos

De garderobe en dat wat eraan hangt verhuizen? Kleding en jassen kunnen makkelijk kreuken, waardoor ze er niet mooier op worden. En de garderobe zelf past waarschijnlijk niet in een standaard verhuisdoos.

Gelukkig zijn er speciale garderobedozen beschikbaar. Het zijn hoge verhuisdozen, om de kleding en jassen er gewoon aan te laten hangen. Op die manier hoeft er niets te kreuken en lukt het om alles makkelijk te verhuizen. Zonder zorgen en met meer gemak, zodat het soepel verloopt.

Brandbare spullen: sluit ze niet af

Brandbare spullen verhuizen, zoals chemische schoonmaakmiddelen en spuitbussen? Het is belangrijk om die materialen niet in een afsluitbare doos te stoppen. Dat zou tot problemen kunnen leiden, waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan. Het is in plaats daarvan verstandiger om de dozen met deze spullen open te laten en ook los te vervoeren. Op die manier kunt u er meer aandacht aan geven, zodat u het meteen in de gaten heeft als er wat aan de hand zou zijn.

Goedkope verhuizing in Rotterdam: Calculator

Benieuwd naar de mogelijkheden om voor een goedkope verhuizing in Rotterdam te zorgen? Met de bovenstaande tips voorkomt u problemen, waardoor de kosten niet onverwacht hoog oplopen.

En gebruik onze Calculator, zodat u vooraf een goed beeld heeft van wat de kosten ongeveer zullen zijn. Het is dé manier om een beter beeld te krijgen van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Of neem contact met ons op met uw vragen, dan vertellen we u daar als verhuisbedrijf voor Rotterdam en omstreken graag meer over.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?