Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Goedkoop verhuizen: wanneer krijg ik een verhuiskostenvergoeding van mijn werkgever?

Let op: we spreken van een ‘verhuiskostenvergoeding’, maar werkgevers hebben het vaak over een ‘onkostenvergoeding’. Die is beschikbaar voor meer dan de verhuiskosten alleen.

Gebruik onze handige tips om niets over het hoofd te zien tijdens de verhuizing en controleer natuurlijk of u in aanmerking komt voor een verhuiskostenvergoeding. Daarvoor gelden namelijk een paar belangrijke voorwaarden.

Voorwaarden verhuiskosten vergoeding werkgever

  • Nieuwe job: binnen 2 jaar verhuizen
  • Wonen binnen straal van 10km
  • Minimaal 50 procent minder reistijd

Nieuwe job: binnen 2 jaar verhuizen

U kunt een vergoeding van de onkosten aanvragen als u binnen 2 jaar na aanvang van de baan moet verhuizen. Er is dan sprake van een (relatief) nieuwe baan, waardoor een werkgever u niet zomaar kan verplichten te verhuizen zonder een onkostenvergoeding aan te bieden.

Wonen binnen straal van 10km

Een werkgever dient u een onkostenvergoeding voor de verhuizing te betalen als die vereist dat u binnen 10km van de locatie woont waar u werkt. Dat kan voor een werkgever belangrijk zijn, bijvoorbeeld om reistijd te beperken en sneller een beroep op u te kunnen doen. De kosten die u moet maken voor een verhuizing kunt u bij uw werkgever terugvragen via een verhuiskostenvergoeding.

Minimaal 50 procent minder reistijd

Ten derde is het belangrijk dat de reisafstand minimaal 50 procent kleiner wordt, op het moment dat u voor uw werkgever verhuist. Als dat het geval is kunt u daarvoor gebruik maken van een verhuiskostenvergoeding, die u belastingvrij mag ontvangen. Tip: u kunt meer laten vergoeden dan de verhuizing alleen. U kunt ook denken aan de schoonmaakkosten voor de oude woning, dubbele woonlasten, opslagkosten voor de inboedel en dubbele lasten zoals die voor de telefoon.

Goedkoop verhuizen in Rotterdam: ervaren verhuisbedrijf

Het is dé manier om goedkoop te verhuizen in Rotterdam, omdat uw werkgever een groot deel van de kosten zal vergoeden. Een verhuiskostenvergoeding voorkomt op die manier dat u zelf veel kosten moet maken om te verhuizen, zodat u meer in de buurt bij uw werk kunt gaan wonen.

Benieuwd naar de kosten van een verhuizing, zodat u weet welk bedrag u aan uw werkgever moet vragen ter vergoeding? Gebruik onze handige Calculator, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten om in of naar Rotterdam te verhuizen.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?