Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf De Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Tips van een verhuisbedrijf in Rotterdam: voorkom schuiven met kasten

We denken graag met u mee over hoe zwaar de verhuisdozen kunnen zijn en hoe we zo vlot en vakkundig mogelijk kunnen verhuizen. Een belangrijke tip, waarmee u voorkomt dat er ongemerkt veel tijd verloren gaat.

Kasten en lades controleren

Het is belangrijk om de kasten en met name de lades goed te controleren voordat u gaat verhuizen. Wij kunnen dat voor u doen als verhuisbedrijf in Rotterdam, maar u kunt zelf ook al een paar stappen zetten.

Het is verstandig om kasten in ieder geval leeg te halen. Soms is het beter om ook de planken en lades te verwijderen, maar dat hoeft niet altijd. Lukt het om deze vast te zetten en kunnen ze niet gaan schuiven? Dan is er niet veel aan de hand. Let er wel goed op dat alle lades leeg zijn. En dat er geen spullen achterblijven achter een deurtje of een luikje dat aan uw aandacht is ontsnapt.

Schuiven in de verhuiswagen

Vervolgens is het belangrijk om de kasten en lades op de juiste manier in de verhuiswagen te laden. Wij weten als verhuisbedrijf in Rotterdam waarop we moeten letten en hoe we voorkomen dat er beschadigingen kunnen ontstaan.

We beginnen met de zware delen, helemaal achterin de verhuiswagen en zoveel mogelijk op de grond. Daar stapelen we de lichtere spullen op, en we zetten de volgende meubelen er tegenaan. Dat doen we strak, maar met de juiste bescherming om krassen en andere schade te voorkomen. Op die manier garanderen we een soepele verhuizing, zonder dat er in de wagen iets kan gaan schuiven of kan beschadigen.

Soepel verhuizen in Rotterdam: bereken de kosten

Benieuwd wat het kost om samen met een verhuisbedrijf in Rotterdam te verhuizen? Wij zorgen voor een goedkope verhuizing. Door vlot te werken en door beschadigingen te voorkomen. Op die manier komen er geen onverwachte kosten bij en weet u vooraf goed waar u aan toe bent.

En wilt u nu alvast weten waar u aan toe bent? U kunt de Calculator gebruiken om een beeld te krijgen van de kosten. Voorkom verrassingen, omdat u al goed weet wat de verhuizing ongeveer zal gaan kosten. Met een professioneel verhuisbedrijf in Rotterdam, zodat u er in ieder geval niet alleen voor komt te staan.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?