Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Verhuizen in Rotterdam zonder zorgen: plattegrond met oude meubels tekenen

We denken met u mee over wat er na de verhuizing moet gebeuren en geven graag een paar tips om die ook vooraf goed voor te bereiden. U kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken, de meubels intekenen en er daarmee voor zorgen dat u precies weet wat waar moet komen.

Handige tip: verhuizen zonder zorgen

Geen huis is hetzelfde, dus het is belangrijk om goed na te gaan welke meubels u waar kwijt kunt. Met de volgende stappen zorgt u voor een soepele verhuizing: Meubels opmeten Plattegrond tekenen Meubels in de nieuwe kamers

Meubels opmeten

Begin met het opmeten van de meubels die u heeft staan. Dat geldt voor de kasten, de tafel, de stoelen, de bank en bijvoorbeeld het TV-meubel. Meet op hoe breed, lang en hoe hoog ze zijn. Schrijf de maten op, zodat u dat netjes op een rij heeft.

Plattegrond tekenen

Teken vervolgens een plattegrond van de nieuwe woning, waarbij u de kamers netjes op schaal afbeeldt. Zorg er daarmee voor dat goed zichtbaar is hoe groot de kamers zijn.

Teken vervolgens ook de meubels op schaal en knip die uit. Zodra u zowel de kamer als de meubels op dezelfde schaal heeft getekend kunt u daarmee gaan schuiven. U kunt de meubels zonder problemen van de ene kamer naar de andere verplaatsen, zonder dat u er daadwerkelijk mee hoeft te gaan sjouwen.

Meubels in de nieuwe kamers

Pas de meubels in de nieuwe kamers, om daarmee een goede indeling te maken. Zodra duidelijk is wat waar moet komen te staan kunt u de meubels gaan labelen. Zorg er op die manier voor dat de verhuizers precies weten wat er waar moet komen. En voorkom daarmee dat u de meubels na afloop alsnog moet gaan verplaatsen, omdat ze bijvoorbeeld toch iets te groot blijven voor de nieuwe kamer waar u ze had bedacht.

Zorgeloze, snelle en goedkope verhuizing in Rotterdam

Het is een handige manier om voor een meer goedkope verhuizing in Rotterdam te zorgen, omdat alles in één keer goed op z’n plek staat. Dat voorkomt kostbare tijd en zorgt er in plaats daarvan voor dat de verhuizing lekker snel achter de rug is.

En heeft u de meubels op een rij gezet? Gebruik onze Calculator om zelf de kosten van de verhuizing te berekenen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?