Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Hoeveel verhuizers heb ik nodig in Rotterdam? Een overzicht

Tip: een verhuisbedrijf in Rotterdam duur? Houd er rekening mee dat vrije dagen ook niet ‘gratis’ zijn.

Wij zetten de mogelijkheden voor een goedkope en een efficiënte verhuizing op een rij, net als die voor een groot huis. Om er in uw situatie eenvoudig voor te zorgen dat de verhuizing soepel verloopt, met een goede inschatting van de kosten.

  • Goedkope verhuizing: 1 verhuizer en eigen handjes
  • Efficiënte verhuizing: 2 verhuizers met inpakservice
  • Groot huis: 4 verhuizers met extra service

Goedkope verhuizing: 1 verhuizer en eigen handjes

De verhuizing in Rotterdam zo goedkoop mogelijk houden? Voor kleine tot gemiddelde huizen kunt u dan gebruik maken van 1 verhuizer, zonder extra services.

Houd er wel rekening mee dat het dan belangrijk is om ook zelf de handen uit de mouwen te steken. En een paar vrienden uit te nodigen, die kunnen helpen sjouwen. De verhuizer kan de verhuiswagen komen brengen en die van A naar B rijden. Op die manier houdt u de kosten laag, mits u zelf veel kunt bijdragen.

Efficiënte verhuizing: 2 verhuizers met inpakservice

Vooral op zoek naar een efficiënte verhuizing in Rotterdam, bijvoorbeeld om in 1 dag te verhuizen zonder dat u daarvoor vrienden hoeft te vragen? Kies dan voor 2 verhuizers. En voeg daar ook een inpakservice aan toe. Op die manier kunt u zich zelf op een aantal andere zaken richten, zodat de verhuizing soepel verloopt en u niets over het hoofd ziet.

Groot huis: 4 verhuizers met extra service

Heeft u een groot huis? Dan kunt u beter kiezen voor 4 verhuizers, met een paar extra services. Kies bijvoorbeeld voor de inpakservice en daarnaast voor de klusservice. Vraag de verhuizers een paar klussen in het nieuwe huis te doen, zoals het ophangen van de lampen of het aansluiten van de wasmachine. Dat scheelt veel tijd en moeite, vooral omdat zij daar veel vaker aan werken en dus veel ervaring mee hebben.

Goedkope verhuizing in Rotterdam: ervaren verhuisbedrijf

Zorgen voor een goedkope verhuizing in Rotterdam, door een ervaren verhuisbedrijf? Met onze Calculator kunt u zelf berekenen wat de kosten zijn. Voor een klein, een gemiddeld of een groot huis. En heeft u andere vragen over onze services en de extra’s die we kunnen aanbieden naast de verhuizers in Rotterdam en omgeving? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Terug

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?