Verhuizen Rotterdam met de Verhuisbeweging!

Verhuizen Rotterdam met verhuisbedrijf de Verhuisbeweging!

Verhuizen is vaak een zware periode. Veel stress, dingen die gedaan moeten worden en natuurlijk de verhuizing zelf. Vaak eindigt deze in een lange dag die je niet te vaak wilt mee maken...

De klusjesman die het leven makkelijker maakt

Het verhuisbedrijf voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuizen is meer dan alle spullen in dozen doen en een busje voor laten rijden. Voor en na uw verhuizing zijn er allerlei klussen die moeten gebeuren. Bij een verhuizing staat u hier niet snel bij stil en komen tijdrovende klussen plots op u af. De handyman verzorgt dit graag voor u.

Blog

50 procent goedkoper verhuizen in Rotterdam: het geheim ligt bij u thuis

Goedkoop verhuizen in Rotterdam? Dat is een kwestie van goed gebruik maken van wat er bij u thuis ligt. Of eigenlijk, door dat zoveel mogelijk weg te gooien. We hebben de collectieve neiging om steeds meer spullen te verzamelen, omdat we die misschien nog een keer nodig hebben. Het leidt er tijdens een verhuizing gemakkelijk voor dat u 50 procent meer betaalt dan nodig. Immers, des te minder spullen u verhuist, des te sneller we klaar zijn en des te lager de kosten.

Lees meer »

Verhuizen in Rotterdam: sticker voor de nieuwe indeling van spullen

Ervaren verhuizers in Rotterdam weten wat er bij een verhuizing komt kijken. We werken er dagelijks mee en zien daardoor in de praktijk wat er goed gaat en wat er soms beter kan. Onze tip voor een soepele verhuizing in Rotterdam? Sticker de verhuisdozen en ook de meubels alvast voor de nieuwe indeling. Per kamer of per deel van de kamer, zodat goed duidelijk is waar alles naartoe moet.

Lees meer »

Verhuizen in Rotterdam: zet de verhuisdozen op volgorde in één ruimte

Verhuizen in Rotterdam is een kwestie van goed voorbereiden. Zorg ervoor dat u op tijd begint met de voorbereiding, zodat u niet in tijdnood komt. Begin bijvoorbeeld een maand van tevoren met inpakken (en weggooien). Het komt dan niet allemaal op het laatste moment aan, waardoor u met veel meer rust kunt voorbereiden. En een belangrijke tip van ervaren verhuizers in Rotterdam? Zorg ervoor dat u de verhuisdozen op volgorde plaatst, in één ruimte.

Lees meer »

Verhuizen met oog voor detail: bewaar de schroefjes van apparaten

Grote apparaten zijn soms behoorlijk zwaar of ‘lomp’. Hiervoor maken we gebruik van handige verhuismiddelen en een grote verhuiswagen, waardoor dit geen probleem is. De truc van een soepele verhuizing zit ‘m veel vaker in de details. Met oog voor detail is het namelijk een goed idee om de schroefjes van de apparaten te bewaren. Zorg ervoor dat die tijdens de verhuizing niet kwijtraken en dat goed duidelijk is waar ze bij horen.

Lees meer »

Ook verhuizen met de Verhuisbeweging?