De Verhuisbeweging

✅ 7 dagen per week beschikbaar
✅ Ervaren personeel
✅ Snel inzetbaar
✅ Betrouwbaar
✅ Correcte uitvoering

Contact

De Verhuisbeweging
Kalmarpad 13
3067 RR Rotterdam
Tel. 088-8404355
info@deverhuisbeweging.nl

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bedrijfsverhuizing Rotterdam

Zoekt u een specialist in bedrijfsverhuizingen, die u hier uitstekend mee van dienst kan zijn? De Verhuisbeweging uit Rotterdam beschikt over een uitgebreide ervaring. We verhuizen kleine bedrijven en grote bedrijven, zowel intern als extern. Staat er een interne bedrijfsverhuizing gepland en zoekt u naar de juiste ondersteuning, of bent u op zoek naar een specialist die uw externe verhuizing vorm kan geven? Wij zijn u graag van dienst, onze expertise en ervaring maakt ons tot de ideale partner voor bedrijfsverhuizingen.

Bedrijfsverhuizingen en meer

Uiteraard kunnen we u uitstekend van dienst zijn met bedrijfsverhuizingen in Rotterdam en omstreken, net als in andere delen van het land. Daarnaast richten we ons op de volgende specialiteiten:

 

  • Interne bedrijfsverhuizingen
  • Inpakwerkzaamheden
  • Montage en demontage
  • Technische klussen

 

We kunnen naast de bedrijfsverhuizingen een aantal praktische werkzaamheden voor u uitvoeren, desgewenst in de avonduren of de weekenden. Op die manier kunt u uw medewerkers optimaal ontlasten, zodat zij ongestoord verder kunnen werken.

Handige verhuisprijs calculator voor uw bedrijfsverhuizing

Benieuwd hoe uw bedrijfsverhuizing eruit komt te zien en waar u qua kosten rekening mee dient te houden? U kunt gebruik maken van onze handige verhuisprijs calculator. U kunt aan de hand van specifieke informatie over uw situatie een gerichte offerte aanvragen, die we u zo snel mogelijk uitbrengen. U weet op die manier meteen waar u aan toe bent, zodat u een beeld heeft van de kosten en mogelijkheden.

Wilt u weten wat u van ons als specialist in bedrijfsverhuizingen kunt verwachten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.